Osobní odběr v Polsku

Vaše doručovací adresa kousek od Liberce v Sieniawce

Jak snadno nakupovat v Polsku s doručením na polskou adresu

Plánujete nákupy v Polsku a hledáte jednoduchý způsob, jak si nechat doručit zboží z polských e-shopů? Máme pro vás řešení! Poskytujeme polskou doručovací adresu v obci Sieniawka, jen pár minut od Liberce. Ušetřete na dopravě a pohodlně si vyzvedněte svůj nákup přímo u nás.

Jak to funguje?

  1. Navštivte naše webové stránky nakupy-polsko.cz.
    Zde si jednoduše objednáte doručení vašeho zboží na náš sklad v Polsku. Podle velikosti balíku si vyberete odpovídající službu. Jakmile na našich stránkách provedete objednávku služby, zašleme vám e-mailem naši doručovací adresu v Polsku.

  2. Objednejte zboží z polských e-shopů.
    Vytvořte objednávku v libovolném polském online obchodě a jako doručovací adresu použijte tu, kterou jsme vám zaslali na e-mail.

  3. Zboží dorazí na naši polskou adresu.
    Jakmile je vaše objednávka doručena na náš sklad, okamžitě vás o tom informujeme e-mailem nebo SMS zprávou.

  4. Osobní vyzvednutí.
    Jakmile vám potvrdíme, že zboží dorazilo, můžete si ho vyzvednout kdykoliv mezi 8:30–15:30 na naší pobočce v Polsku, ve Sieniawce.

Co vše je možné si k nám nechat zaslat?

Můžete si k nám nechat zaslat téměř cokoliv, co si budete schopni sami odvézt. Ať už jde o nábytek, spotřebiče, autodíly nebo jakékoliv jiné zboží z polských e-shopů, naše služba vám poskytne praktické a cenově výhodné řešení pro osobní vyzvednutí.

Začněte snadno nakupovat v Polsku ještě dnes!

Nakupování v Polsku může být snadné a pohodlné, když využijete naši polskou doručovací adresu v Sieniawce. Žádné starosti s drahou mezinárodní dopravou – jednoduše si nechte zboží doručit k nám a vyzvedněte si ho, kdykoliv budete chtít.

Více informací najdete na nakupy-polsko.cz. Nakupujte v Polsku chytře a bez komplikací!