KONEC PRÁZDNIN SE BLÍŽÍ! JEŠTĚ NEMÁTE ŠKOLNÍ POTŘEBY? PODÍVEJTE SE NA DOPORUČENÉ POLSKÉ E-SHOPY

Prázdniny se chýlí ke konci a s nimi přichází čas na přípravu dětí na nový školní rok. Pokud jste ještě nezačali shánět školní pomůcky, není třeba zoufat. Mám pro vás skvělé tipy na polské online obchody, kde seženete vše potřebné za výhodné ceny.

Co se bude hodit vašemu dítěti?

Přemýšlíte, co dalšího by se mohlo hodit vašemu dítěti na nový školní rok? Zde jsou některé nápady:

  • Chytré hodinky: S chytrými hodinkami můžete mít neustálý přehled o tom, kde se vaše dítě právě pohybuje a zda bezpečně dorazilo do školy. Tyto hodinky často nabízejí funkce jako GPS sledování, SOS tlačítko a možnost rychlé komunikace. Skvělou nabídku najdete například na Garett.com.pl.

  • Školní batohy: Ergonomické a prostorné školní batohy jsou nezbytností. Vyberte batoh, který je nejen praktický, ale i pohodlný pro celodenní nošení. Dobrý batoh by měl mít polstrovaná záda a dostatek kapes pro organizaci všech školních potřeb. Široký výběr nabízí Topgal-plecaki.pl a ePlecaki.pl.

  • Svačinové boxy a láhve: Zdravá a dobře uskladněná svačina je základ. Praktické svačinové boxy a láhve na pití pomohou udržet jídlo čerstvé a nápoje chladné po celý den. Vyberte takové, které jsou snadno omyvatelné a mají dostatečný objem.

Zde je seznam obchodů, které stojí za vaši pozornost:

1. Empik.com

Empik je jedním z největších polských e-shopů, který nabízí širokou škálu školních pomůcek. Najdete zde vše od batohů a penálů až po sešity, psací potřeby a učebnice. Empik také často nabízí slevy a akce, díky kterým ušetříte ještě více.

2. Allegro.pl

Allegro je největší polský online trh, kde můžete nakoupit od různých prodejců. Školní potřeby, včetně chytrých hodinek a dalších užitečných pomůcek, zde pořídíte za skvělé ceny. Díky široké nabídce máte na výběr z různých značek a typů produktů.

3. Smyk.com

Pokud hledáte kvalitní školní vybavení pro menší děti, Smyk.com je tou pravou volbou. Tento obchod se specializuje na produkty pro děti a nabízí nejen školní potřeby, ale také módní a ergonomické školní batohy, praktické svačinové boxy a láhve na pití.

4. Auchan.pl

Auchan je známá síť hypermarketů, která má také svůj online obchod. Nabízí širokou škálu školních potřeb, od základních pomůcek až po specializované produkty, jako jsou GPS hodinky pro děti. Vše můžete pohodlně objednat online a nechat si doručit až domů.

5. Taniaksiazka.pl

Pokud hledáte učebnice nebo odbornou literaturu pro školáky, Taniaksiazka.pl je ideální volbou. Tento obchod se specializuje na knihy a učebnice, které často nabízí za velmi příznivé ceny. Navíc zde najdete i různé vzdělávací pomůcky a pracovní sešity.

6. Garett.com.pl

Garett je e-shop zaměřený na chytré hodinky a další technologické produkty. Pokud chcete mít přehled o pohybu vašeho dítěte a zajistit jeho bezpečí, zde najdete široký výběr hodinek s GPS funkcemi a dalšími užitečnými nástroji.

7. Topgal-plecaki.pl

Topgal je známý obchod specializující se na školní batohy a tašky. Nabízí kvalitní, ergonomicky navržené batohy, které jsou nejen praktické, ale i stylové. Je ideálním místem pro výběr batohu, který bude vaše dítě rádo nosit každý den.

8. ePlecaki.pl

ePlecaki je dalším skvělým obchodem, který se specializuje na školní batohy. Nabízí širokou škálu modelů a barev, takže si vybere opravdu každý. Kromě batohů zde najdete také různé školní doplňky, jako jsou penály, boxy na svačinu a láhve.