Kde nakoupit nábytek v Polsku: Průvodce levnými i luxusními možnostmi

Pokud plánujete nákup nábytku a chcete ušetřit, nebo naopak hledáte kvalitní designové kousky, Polsko je země, kterou stojí za to prozkoumat. Polské obchody s nábytkem nabízejí široký sortiment a často nižší ceny než v Česku. Tento průvodce vám ukáže, kde v Polsku nakoupit nábytek, jaké eshopy stojí za pozornost a jak vyřešit dopravu nábytku do České republiky pomocí našich služeb.

Proč nakupovat nábyt

ek v Polsku?

Polsko nabízí bohatý výběr nábytku od moderních až po tradiční styly, a to za atraktivní ceny. Polské eshopy se často specializují na různé druhy nábytku, což vám umožňuje najít přesně to, co hledáte. Ať už sháníte levný nábytek z Polska nebo něco opravdu luxusního, možností je spousta. Navíc díky našim přepravním službám můžete snadno a levně dostat svůj nákup do ČR.


Oblíbené polské eshopy s nábytkem

Zde je přehled eshopů, které doporučujeme pro nákup kvalitního nábytku v Polsku. Tyto eshopy nenabízejí přímou dopravu do ČR, což vám dává ideální příležitost využít naše přepravní služby.

1. MebleZaGrosze.pl

MebleZaGrosze je jedním z nejlevnějších eshopů na trhu. Nabízí velký výběr postelí, skříní, sedacích souprav a dalšího nábytku za velmi příznivé ceny. Tento obchod je ideální volbou pro ty, kteří hledají cenově dostupné vybavení do domácnosti.

2. Abra-meble.pl

Abra Meble je známý pro svůj vyvážený poměr ceny a kvality. V eshopu najdete široký sortiment nábytku do obývacích pokojů, ložnic i kanceláří. Moderní designy a příznivé ceny z něj dělají jednu z nejlepších voleb pro ty, kteří nechtějí příliš utrácet.

3. Konsimo.pl

Tento eshop je oblíbený zejména pro svůj skandinávský a minimalistický styl. Produkty z Konsimo potěší zákazníky, kteří hledají moderní a svěží designy. Ceny jsou přístupné, což dělá z tohoto obchodu skvělou volbu pro ty, kteří chtějí moderní interiér za rozumné peníze.

4. AgataMeble.pl

Agata Meble je jedním z největších obchodů s nábytkem v Polsku a nabízí široký sortiment produktů pro všechny místnosti v domě. Od klasického po moderní design, jejich nábytek uspokojí jak zákazníky s menším rozpočtem, tak i ty, kteří hledají kvalitní a dražší kousky.

5. Sklum.com/pl

Sklum se specializuje na moderní, industriální a boho styl. Pokud chcete, aby váš interiér vypadal neotřele a originálně, tento obchod nabízí krásné designové kousky, které oživí každý domov.

6. Zmeblami.pl

Levný nábytek pro každého – to je motto Zmeblami. V tomto eshopu najdete vše od jídelních stolů po pohovky za velmi nízké ceny. Skvělá volba pro ty, kteří potřebují vybavit svůj domov rychle a za minimální náklady.

7. Tanie-meblowanie.pl

Tento eshop je ideální pro ty, kteří chtějí kompletně zařídit svůj byt s omezeným rozpočtem. Nabídka zahrnuje vše od kuchyní po ložnice a ceny jsou nastavené velmi příznivě.

8. Bobochicparis.pl

Luxusní a elegantní pohovky pro Vaše pohodlí.


Závěr

Nakupování nábytku v Polsku je skvělou volbou, pokud hledáte kvalitní výrobky za nižší ceny než v Česku. Polské eshopy, jako jsou MebleZaGrosze, Konsimo nebo Agata Meble, nabízejí širokou škálu možností od cenově dostupného nábytku až po luxusní designové kousky.

Pro menší zásilky je možný převoz až k Vám domů, velké zásilky jako skříně, pohovky a jim podobné je možné si k nám zaslat pro osobní odběr a vyzvednout na našem skladu v obci Sieniawka zhruba 20 minut od Liberce.

Objednat přepravu z Polska

Asistovaný nákup z Polska